Ternat Beweegt

Ternat Beweegt
Ternat Beweegt, dat zijn enkele progressieve krachten uit Ternat die pleiten voor een duurzaam en gedurfd beleid in Ternat. Dit platform willen wij aanwenden om ideeën te lanceren en de mening van de inwoners van Ternat over deze ideeën te verzamelen. Aarzel dus niet om je mening te delen, maar hou het positief en constructief. We beginnen alvast met 'de heetste patat' in Ternat op dit moment : het circulatieplan voor Ternat-centrum.

Nina, Hilde, Rony en Rudi

Voorstel 6: duidelijkere bewegwijzering voor alle weggebruikers

Na het proefproject rond de herinrichting van de Markt was het voor veel inwoners en bezoekers vooral zoeken naar de juiste weg.  Dat liep niet altijd van een leien dakje, wat volgens ons vooral had vermeden kunnen worden door betere signalisatie.  Dat moet dan zeker gebeuren voor alle weggebruikers, wat betekent dat zowel fietsroutes naar het centrum als de kortste weg naar beschikbare parkeerplaatsen of naar omliggende gemeentes moet worden aangegeven.

Stemmen voor een voorstel doe je via de poll in de rechterkolom!
Je kan ook via de opmerkingen je mening geven over dit idee.

4 opmerkingen:

  1. Bord 30 per uur aan de molenstraat heeft geen enkel nut....niemand doet het. Wij wonen daar en de autos komen razend snel voorbij, vooral nu dat er niemand in tegenrichting komt ....dus misschien beter 40 per uur ( als die borden nog bestaan???) en controleren. ...en de molenstraat twee richting maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. inderdaad molenstraat en bodegemstraat terug twee richtingen.
    En in de keizerstraat aan de versmalling zou men kunnen lichten zetten zodoende dat men beurtelings door kan rijden

    BeantwoordenVerwijderen
  3. gewoon veel meer parkeergelegenheid zo dicht mogelijk bij de woning. dwz minstens dubbel zoveel parkeermogelijkheid in de Molenstraat. Deze laatste mag echter niet de alternatieve route worden voor al het verkeer dat normaal via de markt komt. Molenstraat twee richtingen ok, maar misschien doodlopend?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Waarom niet parkeren in de Brusselstraat tussen markt en rond punt? Hier geldt toch geen parkeerverbod ! Toch ?

    BeantwoordenVerwijderen

Vul hieronder je reactie in over dit idee. Hou het positief en constructief, zoniet zien we ons verplicht om je reactie te verwijderen.